Wie zijn wij?


Onze Missie

Goed slapen is net zo belangrijk voor onze gezondheid als gezond eten en voldoende beweging. Wij willen mensen hiervan meer bewust maken en ze helpen om beter te leren slapen. Daar staan wij voor!

 

Onze aanpak

Wij vinden het belangrijk om onze wetenschappelijke kennis over slaap met u te delen en direct om te zetten in praktische tips om beter te kunnen slapen. Zo bent u in staat om uw slaappatroon te verbeteren of om slapeloosheid te voorkomen.

 

Het Somnio-team verzorgt de groepscursus Beter Slapen voor particulieren en slaapworkshops voor bedrijven.

Daarnaast behandelen wij langdurige slapeloosheid met de Somnio Online Slaaptherapie.

 

Ons team

Somnio docenten Winni Hofman en Maria Fischer zijn ervaren psychologen, gespecialiseerd in slaap en de behandeling van slaapstoornissen.

 

Somnio staat onder leiding van slaaponderzoeker Winni Hofman, die zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met slaap. Haar passie voor slaap en de wens om anderen beter te leren slapen hebben geleid tot Somnio. Naast Somnio is Dr. Hofman werkzaam als universitair docent voor slaap en de behandeling van slaapstoornissen aan de Universiteit van Amsterdam. Nieuwe inzichten die voortkomen uit het slaaponderzoek gebruikt Winni weer om mensen met slaapproblemen beter te leren slapen.

 

Maria Fischer heeft een jarenlange ervaring als slaaptherapeut en psycholoog. Het helpen van mensen met slaapproblemen geeft haar veel voldoening

 

Contact

Stuur een mailtje of bel 06 506 825 43. Van buiten Nederland belt u 0031 650 682 543.

 

Social media
U kunt ons vinden op
Facebook:
Somnio Facebook Pagina
Twitter: @SlaapMetSomnio
en Google+: Google+ Somnio Pagina

 

Somnio is een product van:

Somnus et Vigilo BV

Kamer van Koophandel: 34289118
Bank: ABN AMRO

IBAN: NL94ABNA0574208216

BIC: ABNANL2A