Kwaliteit van onze slaapcursussen


Goed slapen is net zo belangrijk voor onze gezondheid als gezond eten en voldoende beweging.

Wij helpen mensen om beter te slapen.

 

Erkend

Onze focus op kwaliteit en wetenschappelijk onderbouwde inhoud is erkend door diverse verzekeringsmaatschappijen. QSN, die in opdracht van Achmea audits uitvoert op onze processen en werkwijze, heeft Somnio officieel erkend. Voor veel bedrijven hebben we slaapcursussen en slaapworkshops op locatie verzorgd. Zie de lijst van bedrijven

 Onze Missie

Wij vinden het belangrijk om onze wetenschappelijke kennis over slaap met u te delen en direct om te zetten in praktische tips om beter te kunnen slapen. Zo bent u in staat om uw slaappatroon te verbeteren of om slapeloosheid te voorkomen.

 

Het Somnio-team verzorgt de groepscursus Beter Slapen voor particulieren en slaapworkshops voor bedrijven.

Daarnaast behandelen wij langdurige slapeloosheid met de Somnio Online Slaaptherapie.


Ons team

Somnio docenten Winni Hofman en Maria Fischer zijn ervaren psychologen, gespecialiseerd in slaap en de behandeling van slaapstoornissen.

Somnio staat onder leiding van slaaponderzoeker en ervaren slaaptherapeut Winni Hofman, die zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met slaap. Haar passie voor slaap en de wens om anderen beter te leren slapen hebben geleid tot Somnio. 

 

Naast Somnio is Dr. Hofman werkzaam als universitair docent voor slaap en de behandeling van slaapstoornissen aan de Universiteit van Amsterdam. Nieuwe inzichten die voortkomen uit het slaaponderzoek gebruikt Winni Hofman weer om mensen met slaapproblemen beter te leren slapen.

Maria Fischer heeft een jarenlange ervaring als slaaptherapeut en psycholoog. Het helpen van mensen met slaapproblemen geeft haar veel voldoening.


Contact

Stuur een mailtje of bel 06 506 825 43. Van buiten Nederland belt u 0031 650 682 543.

 

Social media
U kunt ons vinden op
Facebook:
Somnio Facebook Pagina
Twitter: @SlaapMetSomnio
en Google+: Google+ Somnio Pagina

 

Somnio is een product van:

Somnus et Vigilo BV

Kamer van Koophandel: 34289118, Bank: ABN AMRO, IBAN: NL94ABNA0574208216, BIC: ABNANL2A